Home Nástroje, nářadí Brusky Úhlová bruska ASIST
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Úhlová bruska ASIST

Celá ČR
2. 12. 2018 - 00:02
619 Kč
Prodávající

Popis

Úhlová bruska značky ASIST o příkonu 500 Wattů je vhodná pro domácí a hobby použití. Hodí se na hrubé broušení, tak i na řezání kovů, kamene i zdiva. Při volnoběhu dosáhne až 12000 otáček za minutu. Je určena na kotouče o průměru 115 milimetrů. Navíc má Softgrip rukojeť.

Nakupte pohodlně v eshopu: https://bit.ly/2S6NK0P



Úhlová bruska ASIST AE3U50DN-1
Úhlová bruska ASIST AE3U50DN-1 s příkonem 500 Wattů a průměrem kotouče 115 milimetrů je ideálním nástrojem pro vaši dílnu či garáž. Umožňuje vám jak brousit povrch kovových předmětů, tak i řezat širokou škálu materiálů od kovových přes kámen až po beton. Jistě u ní oceníte snadnou výměnu kotouče, volnoběžné otáčky s hodnotou až 12000 otáček za minutu i Softgrip rukojeť pro pohodlnou práci. Navíc se dodává včetně postranního držadla a ochranného krytu pro broušení.

Základní vlastnosti úhlové brusky ASIST
Napětí: 230 V / 50 Hz
Příkon: 500 W
Otáčky: 12000/min.
Průměr kotouče: 115 mm
Závit vřetena: M14
Hmotnost balení: 2 kg
Výhody úhlové brusky ASIST
Mezi výhody úhlové brusky bezesporu patří její nízká hmotnost s dobrým 500 Wattovým výkonem pro běžné práce v dílně, garáži či na zahradě. Pro domácí a hobby použití je tedy dobrým pomocníkem. Díky snadné výměně brusných kotoučů s ní pak můžete opracovávat různé druhy a typy materiálů. Navíc její hlava má hned dva otvory na přídavnou postranní rukojeť, proto je vhodná jak pro leváky, tak i pro praváky. Má i Softgrip rukojeť, díky které se vám sní bude skvěle pracovat.

Proč koupit úhlovou brusku ASIST
Koupí úhlové brusky získáte dobrého pomocníka pro práci s širokým spektrem materiálů, které díky této brusce můžete snadno opracovat ať již broušením či řezáním. Má kompaktní rozměry a dobře vyváženou i kvalitně zpracovanou konstrukci se Softgrip rukojetí. V balení najdete kromě postranní rukojeti i ochranný kryt, který je určen výhradně pro broušení. Navíc je pro vás zajištěn záruční i pozáruční servis včetně dostupnosti náhradních dílů v prvotřídní kvalitě.

Součást balení
1 x přídavná rukojeť
1 x klíč na utahování kotouče
1 x kryt kotouče
Bezpečnostní pokyny: Dodržujte bezpečnostní pokyny pro práci s elektrickými stroji. Dávejte pozor na točivé části zařízení používejte ochranné prostředky včetně ochrany zraku. Další bezpečnostní pokyny si předem nastudujte v přiloženém manuálu.

Součást balení:
1x přídavná rukojeť 1x klíč na utahování kotouče 1x kryt kotouče

Nakupte pohodlně v eshopu:
https://bit.ly/2S6NK0P

Úhlová bruska ASIST

Zavřít Zavřít
Prodávající
Filip Vojáček
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!