Home Nástroje, nářadí Drobný materiál Řezací a brousící kotouče
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Řezací a brousící kotouče

Hlavní město Praha
25. 2. 2016 - 14:51
Dohodou
Prodávající

Popis

V Současné Době Podstupují Různé Materiály Procesu Broušení – Dřevo, Kov, Plast A Dokonce I Kámen. Souhlasíte S Tím, Že Leštěný Produkt Vypadá Mnohem Estetičnější A V Některých Případech Se Stává Mnohem Produktivnější. Pro Broušení Používá Abrazivní Kotouč, Který Má Různé Tvary – Pro Použití Ve Všech Oborech. Pomocí Speciálných Brusných Nástavců Lze Nejen Vyleštit Povrch Nebo Vyčistit Ho Od Rzi, Ale I Udělat Výřezy V Určitých Místech.
Řezací Kotouč – Nástroj, Který Je Používán Odborníky Z Různých Oblastí, A To Nejen Stavaři A Opraváři, Ale Dokonce I Klenotníci. Oni Používají Kotouče Pro Broušení Drahých Kovů. Takže, Koupit Brusný Nástroj Lze Pro Různé Účely: Pro Zlatnickou Práce, Opravné A Dokončovací Práce, Pro Čištění Povrchu Před Omítáním. Kromě Toho, Některé Druhy Brusných Kotoučů Se Používá Pro Čištění Rourů, Sanitární Techniky A Odstranění Zastaralého Smaltu.
Různé Typy Brusných Kotoučů Naleznete Na Stránkach „Tools Town“. Ale Nespěchejte Nakupovat, Před Tím, Jak Vyberete Určitý Produkt, Prozkoumejte Jeho Kvalitu, Tvar, Vlastnosti S Ohledem Na Vaše Potřeby.

Adresa: Elfnet Group, s.r.o. Taboritska 464/10 130 00 Praha 3 - Zizkov Ceska republika
Telefon: +420 222 220 211
E-mailem: info@tools-town.cz
Web URL: http://tools-town.cz/category/ktrogh-ev-hghkogh-skavarakner.html

Řezací a brousící kotouče

Zavřít Zavřít
Prodávající
Nikita Timachkov
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!