Home Nástroje, nářadí Ochrana, bezpečnost práce AUTOMATICKÉ HASÍCÍ ZAŘÍZENÍ - PROTIPOŽÁRNÍ KOULE
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

AUTOMATICKÉ HASÍCÍ ZAŘÍZENÍ - PROTIPOŽÁRNÍ KOULE

Celá ČR
3. 10. 2017 - 21:54
1 088 Kč
Prodávající

Popis

Při vzniku požáru a kontaktu s otevřeným ohněm dojde k automatickému spuštění. Kombinuje nejjednodušší a nejefektivnější automatické hasicí zařízení s ručním hasicím přístrojem. Automaticky eliminuje požár již v zárodku, bez nutnosti ručního spuštění. Vhozením do ohně funguje jako velmi účinný ruční hasicí přístroj.
Pouzdro Elide Fire Ballu je vyrobeno z polystyrenu a z vnější strany je pokrytý zápalnicemi, které při vznícení uvedou do činnosti slabý pyronáboj zabudovaný do horní části vnějšího kulového pouzdra. Ke vznícení zápalnic dochází přímým působením plamene. K samovolnému zapálení může dojít pokud teplota okolního prostředí přesáhne 280 °C.

Pokud Elide Fire Ball umístíte do prostoru (na stěnu, na stojánek) dojde při vzniku požáru a kontaktu s otevřeným ohněm k automatickému spuštění a 1,2 kg speciálního práškového hasiva Furex je v okamžiku rozptýleno do okruhu až 3 m. Navíc varovný zvukový signál 120 dB upoutá pozornost širokého okolí. Po uhašení požáru jsou škody způsobené hasivem minimální, prášek lze snadno vysát.

Elide Fire Ball lze z bezpečné vzdálenosti ručně vhodit (nebo zakutálet) do ohniska požáru kde se po několika sekundách aktivuje. Při hašení pomocí Elide Fire Ball tak nejste ohroženi plameny a kouřem jako při hašení ručním hasicím přístrojem. Lze dokonce jen vhodit kouli oknem nebo dveřmi do místnosti, kde začíná hořet. Aby bylo dosaženo maximální účinnost ochrany na místech s vysokým rizikem vzniku požáru, doporučujeme umístění několika kusů Elide Fire Ball.

Typ výrobku: jiné pyrotechnické výrobky, pyrotechnické hasicí prostředky
Kategorie: P 1
Registrační číslo: 1395 – P1 – 0128/2010
Hmotnost hasicí práškové směsi: 1,3 kg
Celková hmotnost prostředku: 1,5 kg
NEC: 4,0 g
Průměr koule: 147 mm
Varovný zvukový signál: 120 dB
Teplota použitelnosti a skladování: -40 až +85 °C
Prostředek zabezpečí uhašení počátků požáru v místnostech s rozlohou do 8 – 10 m2, oheň v objemu cca 30 – 35 m3
Vliv pádu z výšky 2,5 m – bez porušení funkčnosti

Poštovné: 79kč

AUTOMATICKÉ HASÍCÍ ZAŘÍZENÍ - PROTIPOŽÁRNÍ KOULE

Zavřít Zavřít
Prodávající
www.signuscorp.eu
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!