Home Nástroje, nářadí Ostatní nástroje Praha 4 11 10 Uhřiněves Žaluzie do dřevěných oken ---05
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Praha 4 11 10 Uhřiněves Žaluzie do dřevěných oken ---05

Středočeský kraj
29. 12. 2016 - 16:02
Dohodou
Prodávající

Popis

Horizontální žaluzie do dřevěných šroubovacích a kastlových oken
Horizontální žaluzie jsou určeny převážně do dřevěných kastlových nebo zdvojených ( šroubovacích ) oken . Dají se také použít po dohodě se zákazníkem do Pastových nebo EURO oken a prosklených mezipokojových dveří . Žaluzie jsou konstruovány tak , že zákazník si může velmi jednoduše nastavovat dle potřeby intenzitu světla vnikající do místnosti a to od plného světla pronikajícího přes sklo až po úplné zastínění místnosti . Samozřejmostí je i intimita domova hlavně v zimě , kdy je brzo tma a v místnostech se musí svítit a tím se vystavovat nechtěnému okukování . V létě vytváří příjemný stín v místnosti a tím snižuje teplotu až o 4 stupně než je venkovní teplota a v zimě naopak působí jako další bariéra proti vniku chladna do místnosti a tím úsporu za topení . Žaluzie se vyrábí na přesnou míru okna a v mnoha barvách a odstínech dle přání zákazníka. Montáž objednaných výrobků provádíme po dohodě se zákazníkem od 5 - do 14 dnů ode dne zaměření a podepsání objednávky u zákazníka .
Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis a po dohodě se zákazníkem i oprava starších žaluzií , úprava generální oprava , buď na počkání u zákazníka , nebo v servisní dílně a co nerychlejší montáž zpět .
Naše firma působí na trhu již 20 roků a ta tato činnost je jejím hlavním zdrojem příjmů . Proto si každého zákazníka vážíme a poskytujeme maximální profesionální péči . Těší nás ocenění Spolehlivá firma 2010 , 2011 , 2012 .
Působnost : Uhřiněves a okolí , Říčany a okolí , Hor.a Dolní Měcholupy . Hostivař , Petrovice , Háje, Chodov a Opatov , Hor. i Dol. Počernice , Pitkovice , Čestlice , Průhonice .Kontakt : 602 719 325 ,
E-mail : Pavel1091@seznam.cz ,
URL : www.zaluzie-praha-np.cz
Přizpůsobíme se Vašemu volnému času . Zaměření a montáž je možná po dohodě i v sobotu a neděli .

Praha 4 11 10 Uhřiněves Žaluzie do dřevěných oken ---05

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel 1091
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!