Home Nástroje, nářadí Ostatní nástroje Rolety předokení Praha 4 11 10 Uhřiněves --24
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Rolety předokení Praha 4 11 10 Uhřiněves --24

Středočeský kraj
29. 12. 2016 - 15:47
Dohodou
Prodávající

Popis

Venkovní předokenní a dveřní rolety Celohliníkové ,
Kombinace : Celohliníkové , nebo lamela plast + hliníková vodící lišta .
Použití na okna , dveře , běžná garážová vrata
Venkovní rolety jsou exteriérový stínící, izolační a bezpečnostní prvek. Tepelná izolace je zaručená použitím nejlepších materiálů, tj. vysoce kvalitního a velmi odolného hliníku (plněného polyuretanovou pěnou), nebo s plastovými lamelami a hliníkovými vodícími l lištami . Rolety vytvářejí vyrovnané vnitřní klima.V zimě výrazně sníží spotřebu tepelné energie a v létě ochladí zastíněný prostor . Také zabrání obtěžování hlukem s venkovního prostředí se použitím předokeních rolet velmi výrazně snižuje až o 25dB. Jsou ovládány manuálně s kulatým popruhem , nebo elektromotory . Ovládání elektromotorem je velice elegantní a tiché , manipulace přes vypínač , nebo může mít i dálkové ovládání Působí také jako okenice a jako další překážka pro zloděje . Využívají se také jako gatážová vrata s elektromotorem a dálkovým ovládáním . Obsluha je velice jednoduchá ( stačí zmáčknout jen ovládací tlačítko ) na přenosném ovladači .
Venkovní rolety jsou již cenově dostupné , hlavně v základní variantě která se používá nejvíce , ovládané šňůrou a návino
Působnost : Uhřiněves a okolí , Říčany a okolí , Hor.a Dolní Měcholupy . Hostivař , Petrovice , Háje, Chodov , Rozptyly, Opatov Hor. i Dol. Počernice , Štěrboholy .Pitkovice ,Čestlice , Nupaky Průhonice , Praha 4 , 11 , 10 a 22 .

Kontakt : 602 719 325 ,
E-mail : Pavel1091@seznam.cz ,
URL : www.zaluzie-praha-np.cz

Přizpůsobíme se Vašemu volnému času a zaměření i montáž je možn

Rolety předokení Praha 4 11 10 Uhřiněves --24

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel 1091
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!