Home Nástroje, nářadí Ostatní nástroje Žaluzie vertikání látkové Hájek Uhřiněves a okolí ----34
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Žaluzie vertikání látkové Hájek Uhřiněves a okolí ----34

Středočeský kraj
29. 12. 2016 - 15:43
Dohodou
Prodávající

Popis

Vertikální látkové žaluzie
Vertikální látkové žaluzie se používají místo Horizontálních žaluzií nebo ISSO žaluzií a jsou vzhledově velmi estetické . Montují se například v domácnostech do oken , na rozdělení místností , ve firmách jako vysoce estetické zastínění oken , rozdělení místností ve zdravotních střediscích , rehabilitačních centrech , školách hotelech restauracích a pod. Samozřejmostí je velký výběr z různých typů látek a barevných odstínů , Dají se uchytit do stropu , nebo do bočního zdiva . Montáž většinou provádíme od 5 - do 14 dnů od zaměření a podepsání objednávky .Samozřejmostí je záruční i pozáruční servis , který provádíme na počkání u zákazníjka , nebo v naší servisní dílně . Nová služba : Po dohodě jsme schopni upravit šířku vodící lišty ( zkrátit ) a délku látkové lamely ( zkrátit )
Naše firma působí na trhu již 20 roků a ta tato činnost je jejím hlavním zdrojem příjmů . Proto si každého zákazníka vážíme a poskytujeme maximální profesionální péči . Těší nás ocenění Spolehlivá firma 2010 , 2011 , 2012 .
Působnost : Hájek ,Uhřiněves a okolí , Říčany a okolí , Hor.a Dolní Měcholupy . Hostivař , Petrovice , Háje, Chodov , Rozptyly, Opatov Hor. i Dol. Počernice , Štěrboholy .Pitkovice ,Čestlice , Nupaky Průhonice Praha 4 a 11
Kontakt : 602 719 325 ,
E-mail : Pavel1091@seznam.cz ,
URL : www.zaluzie-praha-np.cz
Přizpůsobíme se Vašemu volnému času a zaměření i montáž je možná po dohodě i v sobotu a v neděli
Těšíme se na Váš kontakt. Pavel

Žaluzie vertikání látkové Hájek Uhřiněves a okolí ----34

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel 1091
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!