Home Nástroje, nářadí Ostatní nástroje Praha 4 11 10 Uhřiněves Žaluzie do PVC EURO oken ---10
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Praha 4 11 10 Uhřiněves Žaluzie do PVC EURO oken ---10

Středočeský kraj
29. 12. 2016 - 15:59
Dohodou
Prodávající

Popis

Žaluzie do PVC a EURO oken
Žaluzie ISSO jsou určeny převážně do Plastových a EURO oken a dveří . Jsou používány jako interiérové a montují se na vnitřní stranu oken a prosklených dveří . Mají velni příjemný vzhled a jednoduché ovládání , pouze jedním řetízkem se ovládají všechny funkce žaluzie ( zvedání , spouštění dolů , otáčení o 180 stupňů a pod. ) Mají stejné vlastnosti jako žaluzie Horizontální , to je podle nastavení stínících lamel množství přístupu a intenzity světla do místnosti v létě zabrání přístupu slunečních paprsků a vytváří v místnosti chlad až o 4 stupně než je venkovní teplota a v zimě naopak působí jako zábrana proti vniku chladu a tím šetří náklady za topení . U těchto žaluzií je možnost je vyrobit jako celostínící . Tento efekt je dosažen tím , že jsou stínící lamely blíže u sebe a ovládací páska je umístěna exentricky , čím se dosáhne maximálního zastínění prostoru . Jako u Horizontálních žaluzií jsou vyráběny v mnoha barvách a barevných odstínech. Dodávku a montáž provádíme většinou od 5 - do 14 dnů ode dne zaměření a sepsání objednávky , Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis , který provádíme , buď na počkání u zákazníka , nebo v naší servisní dílně.
Naše firma působí na trhu již 20 roků a ta tato činnost je jejím hlavním zdrojem příjmů . Proto si každého zákazníka vážíme a poskytujeme maximální profesionální péči . Těší nás ocenění Spolehlivá firma 2010 , 2011 , 2012 .
Působnost : Uhřiněves a okolí , Říčany a okolí , Hor.a Dolní Měcholupy . Hostivař , Petrovice , Háje, Chodov a OpatovRozptyly, Hor.i Dol. Počernice , Pitkovice ,Čestlice , Nupaky Průhonice , Praha 4 , 11 a 10 . Po dohodě celá ČR.
Kontakt : 602 719 325 ,
E-mail : panohul@seznam.cz ,
URL : www.zaluzie-praha-np.cz
Přizpůsobíme se Vašemu volnému času a po dohodě je zaměření i montáž možno provádět v sobotu i v neděli .

Praha 4 11 10 Uhřiněves Žaluzie do PVC EURO oken ---10

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel 1091
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!