Home Nástroje, nářadí Svářecí technika Svářečka MIG 208 TRW ALU SYNERGI 230V MAGNUM
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Svářečka MIG 208 TRW ALU SYNERGI 230V MAGNUM

Celá ČR
28. 5. 2018 - 07:51
15 609 Kč
Prodávající

Popis

MIG 208 TRW Alu Synergi Magnum je pokročilý svářecí poloautomat, pro MIG-MAG, MMA, LiftTIG, FCAW a pájky. Je určen pro ruční elektrické svařování ocelí, nízkolegovaných ocelí, a vysoce legovaných ocelí, hliníku a jeho slitin, mědi a jejich slitin a tvrdého pájení. MIG 208 TRW Alu Synergi je určen pro všechny druhy svařování, do zámečnické dílny, pro opravny, do autodílny, nebo do kovoobráběcích provozů zejména se hodí pro montážní práce atd. Přístroj je určen zejména pro profesionály, kteří vyžadují nejvyšší standardy, svařovací techniky. Svářecí zdroj byl postaven na IGBT tranzistorech, které zajišťují minimální elektromagnetické rušení a nízké ztráty výkonu v primárních obvodech, což zajišťuje zvýšenou účinnost a spolehlivost svářecího zdroje. Velmi vysoká účinnost, se přímo projevuje na nižší spotřebě energie a na velmi vysoké spínací frekvenci. Svářecí zdroj umožňuje okamžité nastavení svařovacího proudu a změnu parametrů před a během svařování, nebo zvolením některého svařovacího programu.
Zařízení MIG 208 TRW Alu Synergi, má mimo jiné mimořádné synergické programování pro svařování hliníkových slitin metodou MIG! Konstrukce softwearu umožní získávat nejvyšší kvalitu svaru při svařování všech svařitelných materiálů vyrobených z černé oceli, nerezové oceli, slitin mědi a hliníku. Celý svařovací proces řídí naprogramovaný procesor, ale také je možné zařízení přepnout do manuálního nastavení a svařovací proces nastavit manuálně. MIG 208 TRW Alu Synergi lze použít taktéž v metodách MMA, nebo v metodě LiftTIG.

TECHNICKÁ DATA
Značka Magnum/TRW
Podrobný manuál CZ
Technologie Inverter IGBT
Napájení 230/50Hz
Zatížení 40%
Svářecí proud MIG 20 -180A
Napětí volného běhu 78V
Metody MIG/MAG Sinergi
Synergické nastavení Ano
MMA Ano
Lif TIG Ano
Letování Ano
Sváření bez plynu Ano
Funkce 2T/4T Ano
Plynulá regulace Ano
Velikost cívky 5kg/200mm
Chlazení Al panel/ventilátor
Proudové zabezpečení 20A
Zabezpečení obalu IP21S
Hmotnost 18kg
Osobní odběr Ano
Doklad o prodeji Ano
Cena v EURO včetně DPH 605 €
Cena bez DPH 500 €
Záruka 24M, záruční i pozáruční servis. Objednávka bez nutnosti záloh, vše se hradí při předání, nebo převzetí u přepravce po důkladné kontrole bezvadnosti zboží! Možnost osobního převzetí, nebo přepravení kamkoli po celé ČR. Slovensko po dohodě. Ideální je osobní odběr.

Svářečka MIG 208 TRW ALU SYNERGI 230V MAGNUM

Zavřít Zavřít
Prodávající
SERVISMAN
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!